Nemi

Nemi er født i mai 2012. Hun er en korthåret Border Collie som bare skulle bo her en liten stund…. sånn ble det ikke, hun bor her fremdeles og har virkelig funnet sin plass.

Nemi er søster til Tumle. Hun er full av sjarm, uttrykksfull til tusen og vimsete, men når det først ble bestemt at hun skulle bli boende, tok vi virkelig tak i trening mot konkurranselydighet.

I løpet av to år fikk Nemi en grei plassering i kl 1, opprykk til kl 2 var det viktigste. Hun har flere pallplasseringer i kl 2 og kl 3, og er nå klar for klasse Elite. Utover dette trener vi gjeting, og gjeterhundprøven ble bestått høsten 2014. I tillegg har hun bestått ferdselsprøven, og har dermed fått sin første tittel!

Nemi er en snodig hund… selv i voksen alder DSC_0013får hun fremdeles «raptus» og kan oppføre seg som en valp, hun er mer sosial med andre hunder nå enn som valp. Hun er meget oppmerksom, og har gått fra å være en noe usikker hund som alltid forsvarte seg, til å invitere til lek. I tillegg takler hun nå ulike miljøer for trening/konkurranse meget bra.